Ruokablogilistan kärjessä

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Feta-valkosipuli-pestotäytteiset kanarullat


Kanafileeseen saa twistiä ja makua aika pienellä vaivalla. Tämä resepti on lainattu ystävältäni Saija Palinilta, joka tarjoili tätä illalliseksi joitakin vuosia sitten. Matkan varrella resepti on hieman elänyt, mutta kiitokset lähtevät joka tapauksessa Turun suunnalle.
Rullat voi tarjota monenlaisten lisukkeiden kanssa, esim. rosmariiniperunoiden, riisin tai hyvän salaatin kera. Tällä kertaa mentiin pastan ja aurajuustokastikkeen voimin.

4 Kanan rintafileetä
1 pnt basilikaa
4 valkosipulinkynttä
4 tl Dijon sinappia
4 rkl pestoa
1 pkt fetajuustoa
suolaa
mustapippria
voita paistamiseen

Nuiji rintafileet kevyesti. Pyöräytä myllystä suolaa ja mustapippuria. Levitä jokaisen fileen päälle teelusikallinen Dijon sinappia ja ruokalusikallinen pestoa. Pilko ja levitä valkosipulit ja basilika mukaan ja lisää lopuksi murustettua fetaa fileiden päälle. Rullaa fileet ja kiinnitä coktailtikuilla. Ruskista rullien pinta kuumalla pannulla ja nosta vuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Aurajuustokastike

1 pkt aurajuustoa
2 rkl hunajaa
mustapippuria
2 dl kermaa

Lisää ainekset kattilaan ja keitä kasaan 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti