Kanafileeseen
saa twistiä ja makua aika pienellä vaivalla. Tämä resepti on lainattu
ystävältäni Saija Palinilta, joka tarjoili tätä illalliseksi joitakin vuosia
sitten. Matkan varrella resepti on hieman elänyt, mutta kiitokset lähtevät joka
tapauksessa Turun suunnalle.
Rullat voi tarjota monenlaisten lisukkeiden
kanssa, esim. rosmariiniperunoiden, riisin tai hyvän salaatin kera. Tällä
kertaa mentiin pastan ja aurajuustokastikkeen voimin.
4
Kanan rintafileetä
1 pnt
basilikaa
4
valkosipulinkynttä
4
tl Dijon sinappia
4
rkl pestoa
1
pkt fetajuustoa
suolaa
mustapippria
voita paistamiseen
Nuiji
rintafileet kevyesti. Pyöräytä myllystä suolaa ja mustapippuria. Levitä
jokaisen fileen päälle teelusikallinen Dijon sinappia ja ruokalusikallinen
pestoa. Pilko ja levitä valkosipulit ja basilika mukaan ja lisää lopuksi murustettua
fetaa fileiden päälle. Rullaa fileet ja kiinnitä coktailtikuilla. Ruskista rullien
pinta kuumalla pannulla ja nosta vuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa 15-20
minuuttia.
Aurajuustokastike
1
pkt aurajuustoa
2
rkl hunajaa
mustapippuria
2
dl kermaa
Lisää
ainekset kattilaan ja keitä kasaan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti