Flora, Radio Suomipop, Radio Aalto ja PopChef etsivät kevään
aikana vuoden herkullisinta lettureseptiä. Ehdotuksia tuli vino pino ja
finalistit esittelin täällä jo aiemmin. Helsinki-päivänä Radio Aallon
kesäkonsertissa ratkottiin mestari kolmen eniten ääniä saaneen reseptin
välillä.
Kuva: Ida Lehtinen
Pekka Kulmalan suolaiset syrnikit hurmasivat tuomariston ja nämä
venäjälle vahvasti nojaavat rahkaletut toivat Pekan seinälle lettumestari
–kunniakirjan ja miehen mökille Muurikan (http://www.opa.fi/index.php/fi/muurikka/kesakeittio) upean kesäkeittiön. PopChef
onnittelee!
Tässä vielä upealla tavalla suolaista ja makeaa tarjoava
resepti
250 g rahkaa,
4 munaa,
6 rkl vehnäjauhoja
ja hieman suolaa sekoitetaan.
Paistamiseen Flora Kultaa.
Valmiit syrnikit pellille; päälle paahdettuja rouhittuja saksanpähkinöitä, juoksevaa hunajaa ja murennettua sinihomejuustoa. Pelti uuniin grillivastuksen alle hetkeksi niin että juusto hieman sulaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti